پاسخ: <<< کلوپ طرفداران پرسپولیس زلزله >>>
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
اردوي آماده سازي تيم فوتبال پرسپوليس تهران در اسپانيا قطعي شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در جلسه عصر امروز (چهارشنبه) هيات مديره باشگاه پرسپوليس، برنامه اردوي آمادهسازي اين تيم در كشور اسپانيا قطعي شد.
پرسپوليسيها 18 جولاي (27 تيرماه) عازم اسپانيا و منطقه جنوبي لامانگا خواهند شد و به مدت ده روز در اين اردو خواهند بود.
گفتني است تيم ملي فوتبال ايران نيز براي برپايي اردويي تداركاتي امشب عازم اسپانيا خواهد شد.
نقل قول:
اردوي آماده سازي تيم فوتبال پرسپوليس تهران در اسپانيا قطعي شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در جلسه عصر امروز (چهارشنبه) هيات مديره باشگاه پرسپوليس، برنامه اردوي آمادهسازي اين تيم در كشور اسپانيا قطعي شد.
پرسپوليسيها 18 جولاي (27 تيرماه) عازم اسپانيا و منطقه جنوبي لامانگا خواهند شد و به مدت ده روز در اين اردو خواهند بود.
گفتني است تيم ملي فوتبال ايران نيز براي برپايي اردويي تداركاتي امشب عازم اسپانيا خواهد شد.
پس با اینحساب سوپر جام می افته مابین لیگ و یا انتهای نیم فصل اول بنا به گفته اخبار شبکه ورزش
البته به نفع قلعه نوعی هست چون میتونن تو این فاصله خودشون رو آماده کنن برای مقابله با تیم امپراطور :yes:
"فرانك آتسو" به تيم فوتبال پرسپوليس پيوست.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) بازيكن فصل پيش ابومسلم خراسان طي توافقي با مسوولان باشگاه پرسپوليس رسما قرارداد داخلياش را با اين باشگاه امضا كرد و به احتمال زياد اواخر امروز يا روز شنبه قراردادش را در هيات فوتبال استان تهران ثبت نهايي خواهد كرد.
"آتسو" فصل گذشته در تيم ابومسلم حضور داشت و حضورش در پرسپوليس با توافقاتي كه انجام شده، قطعي به نظر ميرسد.
به سلامتی مازیار زارع هم به پرسپولیس پیوست و دیگه خط هافبکمون عالی شد.
اگه یه نگاه به خطوط مختلف تیم بندازیم میفهمیم که بهترینها رو جمع کردیم
فقط مشکل دفاع چپ داریم که اونهم میگن افشین قطبی یه مدافع از برزیل میخواد بیاره
البته یه شایعه هم پخش شده که میگن محسن خلیلی مصدوم شده و تا 6 ماه نمیتونه بازی کنه. نمیدونم خبر درست هست یا نه
به هر حال با این تیم که گلچینی از بهترینهاست امیدوارم پرسپولیس در هر 3 جام موفق باشه + سوپر جام
سپاس
خبر مصدومیت خلیلی برای مدت 6 ماه متاسفانه تائید شد ...
امیدوارم ابراهیم توره جایگزین خوبی برای خلیلی باشه
سپاس
كريم باقري و ميثاق معمارزاده با حضور در هيات فوتبال استان تهران قرارداد خود را با باشگاه پرسپوليس به ثبت رساندند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، كريم باقري كاپيتان و معمارزاده دروازهبان پرسپوليس دقايقي پيش با حضور در هيات فوتبال استان تهران به ترتيب قرارداد دو و يك سالهي خود با باشگاه پرسپوليس را به ثبت رساندند.
معمارزاده كه به عنوان يك بازيكن ليگ يكي از باشگاه ديهيم اهواز به باشگاه پرسپوليس پيوسته، در جواب شهنازي كه گفت اگر قرارداد يك سالهات به پايان برسد، براي فصل آينده بايد به ديهيم اهواز منتقل شوي، گفت: «تا سال آينده برنامهي ديگري خواهم داشت.»
قرارداد دو ساله "عليرضا واحدي نيکبخت" با پرسپوليس در هيات فوتبال استان تهران به ثبت رسيد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، عليرضا واحدي نيکبخت که روز گذشته قراردادش را با پرسپوليس تمديد کرده بود پيش از ظهر امروز با حضور در هيات فوتبال استان تهران قرارداد دو ساله خود را با پرسپوليس به ثبت رساند.
او با اين قرارداد تا سال 89 بازيکن پرسپوليس خواهد بود.
محمود خوردبين سرپرست تيم پرسپوليس هم هنگام حضور نيکبخت در هيات فوتبال استان تهران حضور داشت.
عليرضا واحدي نيكبخت گفت: قراردادم با پرسپوليس هيچ شرط خاصي ندارد و خوشحالم كه با اين تيم دوساله بستم.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، نيكبخت پس از ثبت قرارداد دو ساله خود با تيم فوتبال پرسپوليس در هيات فوتبال استان تهران در جمع خبرنگاران اظهار كرد: خوشبختانه روند مذاكرات بسيار خوب بود و من روز گذشته با حضور در باشگاه مذاكرات نهايي را با مديران مربوطه انجام دادم. همچنين با افشين قطبي نيز كه در آمريكا حضور داشت، تلفني صحبت كردم و تمام كدورتها و مشكلات حل شد و ديگر من و قطبي هيچ مسالهاي براي ادامهي همكاري نداريم.
وي افزود: من صبح امروز هم به قطبي زنگ زدم اما، او شمارهي من را نميدانست و تلفن خود را جواب نداد. ولي تمامي توافقات صورت گرفته كه اكنون منجر به ثبت اين قرارداد شد.
نيكبخت همچنين دربارهي علت تمديد دو سالهي قراردادش با پرسپوليس خاطرنشان كرد: بسياري از بازيكنان با پرسپوليس يك ساله بستند اما، من شرايط را ايدهآل ديدم و تصميم گرفتم قراردادم را به مدت دو سال تمديد كنم و اكنون از اين مساله بسيار خوشحالم.
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس همچنين دربارهي مصدوميت محسن خليلي تصريح كرد: خيلي ناراحت شدم. من روز گذشته با او تلفني صحبت كردم و حالش را جويا شدم. عمق مصدوميت خليلي هنوز مشخص نيست و پزشكان بايد بررسي بيشتري روي اين مساله انجام دهند.اما، تنها اميدوارم كه چيز خاصي نباشد و خليلي بتواند همچنان با قدرت در پرسپوليس بازي كند.
نيكبخت همچنين دربارهي مذاكراتش با باشگاههاي ديگر پيش از عقد قرارداد با پرسپوليس گفت: مدير برنامههايم با باشگاههاي ديگري نيز مذاكره كرده بود و آنها پيشنهادهايي به وي داده بودند كه نميتوانم نام اين تيمها را فاش كنم اما، با قاطعيت ميگويم با تيم استقلال هيچ صحبت و مذاكره خاصي نداشتم.
وي همچنين گفت: از اين كه پرسپوليس امسال بازيكنان خوبي را به خدمت گرفته، خوشحالم و ما بازيكنان قديمي به اضافهي نفرات جديد تمام تلاش خودمان را ميكنيم تا حضور موفقي در سه جام پيش رو داشته باشيم.
نيكبخت در پايان در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه آيا قرارداد شما شرط خاصي داشت، گفت: در قرارداد من هيچ شرط و شروط خاصي ذكر نشده بود و مسالهي قبليام با قطبي تنها يك سري كدورتهاي كوچك بود كه آن هم حل شد. خدا را شكر ما ميتوانيم باز هم متحدانه براي موفقيت پرسپوليس تلاش كنيم.
ميثاق معمارزاده گفت كه تلاش خواهد كرد به عنوان دروازهبان اول پرسپوليس انتخاب شود.
دروازهبان جديد قرمزپوشان پس از ثبت قراردادش با باشگاه پرسپوليس در هيات فوتبال تهران در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: از پيوستن به پرسپوليس بسيار خوشحالم زيرا پرسپوليس با مديريت "مصطفوي" و سرمربيگري "افشين قطبي" يكي از قدرتهاي اصلي فوتبال ايران است.
وي دربارهي جدا شدن خود از سايپا گفت: انگيزهي ادامهي فعاليت در سايپا را نداشتم و دنبال يك فضاي بزرگتر براي ادامهي فعاليت و رسيدن به موفقيت بودم.
وي درمورد افشين قطبي گفت: قطبي يك مربي باشخصيت، تراز اول و فهيم است كه طبق شنيدهها كار كردن با او آسان و دوست داشتني است.
معمارزاده درمورد مهدي واعظي و حقيقي نيز گفت: اين دو دروازهبان از بهترين دروازهبانهاي ايران هستند و تمام سعي و تلاشم بر اين است كه به عنوان دروازهبان اول پرسپوليس انتخاب شوم.
وي درمورد تمرينات سخت عابدزاده گفت: من دوستدار تمرينات سخت هستم و براي رسيدن به موفقيت بايد سختيها را پشت سر گذاشت.
سلام
خب همونطور که میدونید پرسپولیس مدتی بود که در دبی اردو زده بود و اونجا هم دو تا بازی تدارکاتی انجام داد :
پرسپولیس 4 - 0 ویند امارات
گلها : ابراهیم توره (3 گل) - فرهاد خیرخواه (1 گل)
پرسپولیس 11 - 0 منتخب هواپیمایی امارات :1. (38):
گلها : فرهاد خیرخواه (4 گل) - ابراهیم توره (2 گل) - بادامکی (2 گل) - نوری - نوروزی - آتسو
=====
افتتاحیه لیگ هشتم با بازی پرسپولیس - سایپا :
سایپا و پرسپولیس
زمان : دوشنبه 14 مرداد 1387 - ساعت 17.45
مکان : ورزشگاه آزادی تهران
آخرین نتیجه : پرسپولیس 1 - سایپا 0
توجه : چون در این بازی، سایپا به عنوان میزبان شناخته شده پس مانعی برای حضور طرفداران پرسپولیس در ورزشگاه نیست
( پرسپولیس به علت حواشی بازی آخر با سپاهان از حضور تماشاگرانش در بازی خانگی محروم شده بود )
سپاس